سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم

طالبان: عفو عمومی، کلید آشتی ملی در سوریه است

وزارت خارجه طالبان با اشاره به تحولات سوریه ضمن تاکید به اشتی ملی ابراز امیدواری کرد که سیاست عفو عمومی زمینه ساز اتحاد تمام اقشار جامعه سوریه شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه حکومت طالبان با انتشار بیانیه‌ای بر لزوم اتخاذ سیاست عفو عمومی تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که این سیاست، زمینه‌ساز اتحاد تمامی اقشار جامعه سوریه شود.

این بیانیه در ادامه به تحولات اخیر در سوریه که منجر به رفع عوامل جنگ و بی‌ثباتی شده است، ارج نهاده است.

طالبان تصریح کرد که در سوریه تحولات به گونه‌ای مدیریت شود که زمینه‌ساز ایجاد نظامی امن، متحد و باثبات باشد.

بیانیه حکومت طالبان همچنین تاکید کرد که روند انتقال قدرت باید به نحوی پیش برود که نظامی اسلامی و مستقل، پاسخگوی خواسته‌های همه اقشار مردم سوریه باشد و از هرگونه تبعیض و انتقام‌جویی اجتناب کند.

وزارت خارجه طالبان در این بیانیه از تمامی بازیگران خارجی درگیر در بحران سوریه خواسته که سیاست‌های همکاری مثبت را در پیش گیرند و از تعامل سازنده با مقامات جدید سوریه حمایت کنند.

طالبان ادامه داد: هدف از این رویکرد، تسهیل روند حکمرانی شایسته، تأمین امنیت و برقراری ثبات در سوریه است.

وزارت خارجه طالبان در انتها نیز بر ضرورت ایجاد شرایط مناسب برای بازگشت میلیون‌ها آواره سوری به میهن خود و جلوگیری از دخالت‌های مخرب خارجی تأکید کرد. / تسنیم

کلمات کلیدی: طالبان سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر